Inleiding - Touring Vrienden Uitbergen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Inleiding

Het begon in 1996 à 97, toen de collega’s  Daniël en André na enkele gezamenlijke dagtrips zoals de “Herfstrit” en de “Lenterit” begonnen te smachten naar meer motorplezier.
Samen met de vrouwtjes en nog enkele vrienden werd besloten om er eens voor een verlengd weekend op uit te trekken.
Het begon met een trip naar de invasiestranden van Normandië in 1998, waar we de smaak helemaal te pakken kregen en besloten om ons elk jaar aan zo’n trip te wagen.
Indien mogelijk zelfs met nog enkele dagtrips gespreid over het jaar erbij.
Sindsdien bepalen we in gezamenlijk overleg, tijdens een gezellige bijeenkomst in de zomerperiode, het reisdoel en de datum van de rit voor het daarop volgende jaar. Wat de uitgezochte pleisterplaatsen ondertussen waren vindt u samen met een kort verslag en enkele foto’s  onder de rubriek “Onze Reizen”.
Onze doelstelling is op een veilige en rustige manier zoveel mogelijk van deze lange motorweekends te genieten. Dit door het plezier van het rijden zelf, door het maken van een wandeling of het bezoek aan een museum, of door het nakeuvelen achteraf.

Het is niet altijd gemakkelijk om een voor iedereen geschikte datum te vinden. Met ploegenwerk, weekend werk, gezondheid en familieverplichtingen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Toch zijn er spijtig genoeg soms mensen die om een of andere reden eens een jaartje moeten afhaken. Maar geen nood, volgende keer zijn ze er terug bij.
Deze kleine site heeft als doel alle vrienden die reeds met ons meereden, een mooie herinnering te bezorgen, en hun familie en sympathisanten op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen onze vriendenkring.
Ook andere motards of kennissen kunnen misschien uit de reisverslagen een of ander meepikken waar ze later plezier kunnen aan beleven. Iedereen kan steeds info vragen over de bezochte streken.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu